Предшколска установа“Луна“

Кларе Цеткин 7, Земун

Поштоване колеге,

Обавештавамо вас да се поводом обележавања 70 година од оснивања УНИЦЕФ-а, у децембру месецу организије манифестација “Игра и играчке нас повезују“. На овај начин желимо да подржимо рад УНИЦЕФ-а, који пуних 70 година пружа помоћ деци широм света, како би угрожена деца могла да одрастају и да се развијају у безбедном, подстицајном и креативном окружењу.

Манифестација је едукативно-хуманитарног карактера, са идејом повезивања свих предшколских установа у нашем граду у циљу пружања помоћи деци, односно институцијама које се баве децом. Истовремено би се промовисало дечје стваралаштво и рад у предшколским установама, јер је манифестација програмски замишљена тако, да се најмлађи представе у уметничком програму заједно са својим васпитачима.

Манифестацију би затворили хуманитарном аукцијом дечјих ликовних радова, а сав приход би био дониран једној од институција које се баве децом.

Била би нам част да се одазовете нашем позиву за учешћем у овој манифестацији и дате свој допринос овој племенитој акцији.

Манифестацију, чији је организатор Предшколска установа “Луна“ уз подршку Позоришта лутака “Пинокио“, је међу првима подржао Секретаријат за образовање и дечју заштиту, као и многобројни спонзори.

Пријаве за учешће трајаће до 01.12.2016.године. За све информације будите слободни да нас контактирате путем телефона, мејла као и на званичном сајту организатора.

У нади да ћемо се окупити у великом броју и заједно прославити 11. децембар,

Дан УНИЦЕФ-а, срдачно вас поздрављамо и очекујемо 09., 10. и 11. децембра 2016. године у Позоришту лутака “Пинокио“.

Програмски одбор манифестације:

Весна Јоцић, директор ПУ“Луна“

Далија Иманић Савић, координатор

Лидија Ракочевић, менаџер

Кликните на линк:

Пријава за учеснике Манифестације

Попуните пријаву и пошаљите нам је на наведени Email 


Контактирајте нас:

Предшколска установа Луна, Кларе Цеткин 7, Телефон: +381 64 2472 064

или нам пошаљите поруку путем контакт форме

Телефон: 064 2472 064
Email: vesna.jocic@ptt.rs
Кларе Цеткин 7
11070, Земун
Предшколска установа "ЛУНА"