Предшколска установа“Луна“

Кларе Цеткин 7, Земун

Поштовани,

Обраћамо Вам се са жељом да се укључите и својим присуством подржите  Манифестацију: “Игра и играчке нас повезују“, чији су организатори Предшколска установа “Луна“ и Позориште лутака “Пинокио“.

Нешто о нама

ПУ “Луна“ има лиценцу Министарства просвете и 14 година успешног рада.

Пре: “Луна“ је почела са радом новембра 2002.год. као Центар за подстицање и неговање дечјег стваралаштва.

Сада: Октобра 2006. год. добија лиценцу и постаје предшколска установа.

Наша специфичност: Заступамо значај уметности у образовању деце, подржавамо улогу и утицај који има на развој целокупне дечје личности и стављамо уметност у функцију васпитно-образовног рада.

Наступи/изложбе: Дечји октобарски салон у организацији Музеја примењене уметности (преко дест година радови наше деце пролазе на конкурсу и изложени су у галерији МПУ), такође учествујемо у уметничком делу програма приликом отварања и затварања ове манифестације, ДБФ (дечји балетски фестивал) у организацији Дечјег културног центра, бројна гостовања у ТВ емисијама, организовање самосталних концерата у сарадњи са Позориштем „Пинокио“ и Музичком школом „Др Војислав Вучковић“.

Позориште лутака„Пинокио“

Основано је као Путујуће позориште “Пинокио“ 1972. године.

01. априла 1973.године “Пинокио“ је добио своје седиште у Земуну при Радничком универзитету, кад и мења име у Позориште лутака “Пинокио“. 1978. године „Пинокио“ добија статус сталног београдског позоришта, а до данас је остало једино луткарско позориште у Београду. Својој верној публици, најмлађима, подарило је много незаборавних представа, које ће им остати у трајном сећању. Позориште је до сада учествовало на бројним домаћим и међународним фестивалима и добитник је низа значајних награда и признања. Сада се налази на Новом Београду у улици Гоце Делчева 1.

О манифестацији

Манифестација: “Игра и играчке нас повезују“ је едукативно-хуманитарног карактера, са идејом повезивања свих предшколских установа у нашем граду у циљу пружања помоћи деци, односно установама које се баве децом. Истовремено би се промовисало дечје стваралаштво и рад у предшколским установама јер је манифестација програмски замишљена да се најмлађи представе у уметничком програму заједно са својим васпитачима.

ОВОМ ПРИЛИКОМ ВАМ НУДИМО ДА ПУТЕМ СПОНЗОРСТВА ПОСТАНЕТЕ:

Најбољи пријатељ

Генерални спонзор манифестације

Имате могућност промоције у свим сегментима манифестације, организовање и промовисање сопственог бренда или услуга на аутентичан начин за време трајања манифестације у договору са организаторима, додавање најбољи пријатељ-генерални спонзор имену манифестације и све врсте рекламирања: медији, ЛЦД монитори, банери на сајту манифестације.

Добар пријатељ

Могућност дељења пропагандног материјала, постављање штанда фирме, могућност организовања наградне игре, рекламирање путем банера на сајту манифестације и ЛЦД монитора.

Пријатељ

Могућност дељења пропагандног материјала, постављање штанда фирме, рекламирање на ЛЦД мониторима.

Фирмама које се не би одлучиле за спонзорисање,али би желеле да се укључе и својим присуством подрже манифестацију, дајемо могућност да излажу своје производе са могућношћу продаје, на тезгама.


Контактирајте нас:

Предшколска установа Луна, Кларе Цеткин 7, Телефон: +381 64 2472 064

или нам пошаљите поруку путем контакт форме

Телефон: 064 2472 064
Email: vesna.jocic@ptt.rs
Кларе Цеткин 7
11070, Земун
Предшколска установа "ЛУНА"